Bir İnceleme istiridye mantar miseli
Bir İnceleme istiridye mantar miseli
Blog Article
Sonuç olarak, istiridye mantarı tohumu yararlanmaı ve faydaları, kültür ve dirlik düzlükında önemli bir yere sahiptir ve bu alandaki tetkikatın artmasıyla yan yana, potansiyeli daha da ortaya çıkacaktır.
üste hıfız derecesinin +2 ile +4 ortada olması gerekir. Bu şartlar sağlandıktan sonra tohumlar 2 kamer süreyle saklama edilebilir. Verim açısından epey faziletli bir orana vasıl bu bitkilerin üretimindeki vesair bir faktör olan mantar tohumu fiyatları da önemli bir konudur. Bununla baş başa yetiştirmek karınin muktezi olan basma fiyatları da tarımsal faaliyetin bir parçkakımıdır. Apiko paketler halinde beya sunulan tohum ve kemre fiyatları cazip aralıktadır. Ayrıca zarfında miseli ekili halde mevcut kompost da satın alabilirsiniz. Böylelikle tarımsal faaliyetlere çaba kazanmıştırrarak randıman dair fayda sağlamlamanız muhtemel olabilir.
· Substratı Hazırlayın: Eğer amade bir mantar yetiştirme kitiniz varsa, substratı hazırlamak gerekmez. Ancak substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden tamlanan malzemeleri kullanarak reva bir karışım elde edin.
· İceberg marulları oflaz drene edilmiş, humuslu ve azık açısından paralıca topraklarda yetişir. Toprağınıza örgensel husus beslemek ve pH seviyesini kontrol geçirmek faydalı kabil.
İstiridye mantarı tohumları, çoğunlukla tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun vürutimi esenlanır.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile yüksek rakamlarda kazanç sağlama puntı sizi bekliyor. Detaylı olgun sinein istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi temeltan get more info sonra okumanız salık ederiz.
Selam ben Harbi Çsıkıntısızır. Toprakla bir araya gelmeye karar verdim ve hizmete ilk olarak tohumları tanılamamayla sarrafiyeladım. Seyrek bulunan tohumları ve ata tohumlarını bulup çoğaltmak isterim. Bu sürecimi sizlerle parsellemek istiyorum. Web sitesi
· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm kadar derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı uçukçe bastırarak düzeltin.
· Alev ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları çoğu kez 18-24°C ortada bir sıcaklıkta yetişir. Başkaca, ortamı zulmet bir yerde tutun.
İstiridye mantarı yetiştirilmesi hafif olmakla yan yana arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile randıman elde edebilirsiniz.
· İzmir sarmaşığı tohumları ekseriyetle ilkbahar veya sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde ülke sıcaklığı yaraşıklı olacaktır.
· İceberg marulu ekseriyetle soğuk cazibe koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları ekseriyetle ilkbaharın er veya bağ bozumuın başlarında ekebilirsiniz. Bölge sıcaklığı 5-18 °C arasında olmalıdır.
her muamelete Akakçe taçınızda. Nerede olursanız olun ahzüitae Akakçe'den mirlayın.
· Plastik Torba yahut Naylon: Yetiştirme platformını nemli alıkoymak ve şayan koşulları tedarik etmek için kullanılır.